esmaspäev, 2. mai 2016

2. mai - DIGINÄDALA 1. päev

1) Kooli televiisoris (Uueveski tee 1 fuajees) jooksevad lühifilmid internetiturvalisusest ja digiseadmete kasutamisest.
 
Kooli televiisoris jooksevad videod õigest netikasutamisest

2)  Õpiveeb.ee keskkonda on kõikidele õpilastele 5.-9. klassini ja kõikidele õpetajatele vastamiseks üles laetud diginädala digiviktoriin: "Küsimusi seinast seina".
Aega vastamiseks on 2. maist kuni 8. mai kella 22.00. Kõik abinmaterjalid (internet, raamatud, teised inimesed jne) lubatud. Viktoriini saab avada vaid üks kord, kuid vastamise aeg on terve nädal.
Parematele vastajatele tulevad auhinnad.
Et vastata, tuleb logida sisse opiveeb.ee keskkonda (kasutajanimed ja paroolid on õpilastele antud klassijuhatahate kaudu), liituda grupiga 5.-9.kl. ja oma profiilis valioda õppeaineks "Üldpädevused III kooliaste"
Õpiveeb on meie koolis alles äsja proovimiseks kasutusele võetud õppematerjalide (ka testid ja kontrolltööd) keskkond. Esialgu kasutame tasuta versiooni, millel on mitmed piirangud. Tasulise versiooni ostmise otsustame õpetajate arvamuse põhjal järgmise õppeaasta septembris.
opiveeb.ee
Diginädala viltoriini avlink admin vaates


3) 38 õpetajat on teinud endale Google konto ja neile on jagatud ühisdokumendina tabel, kuhu nad saavad nädala jooksul lühidalt kirja panna oma digitegevused õppetundides diginädala jooksul.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar